Logo Fruitolle
Tomata Rosa texto
Tomata Rosa 1 texto

La tomata rosa com la resta de tomàquets té molts beneficis, com l’aportació d’antioxidants que ens ajuda a regular el nostre interior, prevenint malalties relacionades amb el cor, tant mateix és un potent aliat contra l’envelliment gràcies als polifenols. Té gran quantitat de vitamines i minerals; compta amb vitamina A, C i E i altes concentracions de minerals com el potassi que ajuda a reduir la tensió arterial. Aportació de fibra, ajudant al sistema digestiu fen que els àpats siguin menys pesats.

Conté licopè que és el que li atorga el color vermell tot reforçant les defenses, reduint el colesterol i millorant els símptomes de la menopausa.

La nostra tomata rosa presenta una pell desigual i fràgil, però això no té res a veure amb el seu sabor, que és excel·lent. Acostuma a pesar uns 700 grams aproximadament. És més dolça que la resta i pràcticament no té llavors.

Nosaltres fem tres seleccions segons les qualitats de la tomata rosa:

1. Tomata Rosa Extra: Per dur a terme la selecció de la tomata Extra s’ha tingut en compte diversos paràmetres de qualitat. Hem cuidat cautelosament la formació del fruit tenint evitant al màxim les imperfeccions físiques, d’aquesta manera presenta una imatge intacta i també una pell molt fina; amb les tècniques innovadores i el maneig d’aquestes aconseguim que l’interior de la tomata sigui compacta i suau i pel que fa al gust, la seva composició de brix i la seva acidesa ens proporciona un gran sabor quan la consumim .

 

2. Tomata Rosa Tossal: És la segona selecció del tomata rosa. S’ha portat a terme una selecció estricta dels fruits per poder oferir una versió més econòmica que la tomata rosa Extra. Conté característiques similars pel que fa al sabor i la forma de menjar-la. Conté alguna imperfecció a la pell que li treu vistositat i elegància en comparació a la primera selecció, però tot i això manté la seva dimensió majestuosa i el seu sabor incomparable.

 

3. Tomata Rosa el Pla: És la tercera selecció del nostre tomata rosa. S’ha dut a terme una selecció molt estricta dels fruits per poder oferir la versió més econòmica de la nostra collita. Manté imperfeccions a la seva pell que li treuen vistositat i elegància en comparació la resta; dins de la seva selecció incorporem calibres variats però sempre mantenint el mateix sabor al paladar.