Logo Fruitolle
Pebrot Italià

El pebrot verd italià és una de les varietats més conegudes en pebrots. També és la més consumida i recol·lectada a Espanya. Es recol·lecta entre octubre i maig tot i que és fàcil trobar-la disponible durant tot l’any als mercats.

És de forma allargada i bastant fina que acaba en punta, presenta una pell color verd fosc intens que canvia a vermell conforme madura.

 Cada pebrot italià pot arribar a mesurar 10 cm. La seva carn és de gruix mitjà i molt dolç. El seu sabor s’assembla al pebrot verd tot i que és més suau que aquest i per aquest motiu pot substituir-lo en qualsevol recepta.
És una de les varietats de pebrots més cultivades a l’hort, ja que és molt versàtil a la cuina. 

Els seus beneficis són: 

  1. Alt Contingut en Nutrients: Els pebrots italians són rics en vitamines i minerals essencials, com la vitamina C, vitamina A, vitamina K, àcid fòlic i potassi. Aquesta combinació de nutrients és crucial per al funcionament òptim del cos.

  2. Suport a la Salut dels Ulls: Els pebrots italians contenen una quantitat significativa de vitamina A, que és essencial per a la salut ocular. Aquesta vitamina contribueix al manteniment de la visió, especialment en condicions de baixa lluminositat.

  3. Antioxidants: Com altres pebrots, els pebrots italians contenen antioxidants com la vitamina C i altres compostos que ajuden a combatre els radicals lliures al cos. Aquesta propietat antioxidante pot contribuir a la prevenció de malalties cròniques.

  4. Suport a la Salut Cardiovascular: Els pebrots italians contenen potassi, un mineral important per al manteniment de la pressió arterial. Una dieta rica en potassi pot ajudar a reduir el risc de malalties cardiovasculars.

  5. Fibra: Aquests pebrots ofereixen una quantitat significativa de fibra, la qual és important per a la salut digestiva. La fibra pot ajudar a mantenir la regularitat intestinal i prevenir problemes com la constipació.