Logo Fruitolle

Fruitolle: Apropant la Fruita i la Verdura de Qualitat a Tothom

Manzanas portada pagina Fruitolle
Productes frescs i d’alta qualitat

A Fruitolle, una empresa familiar fundada el 1991, ens enorgulleix apropar la fruita i la verdura de qualitat a tots els nostres clients de manera continuada. El nostre objectiu principal és satisfer les necessitats de diferents col·lectius com restaurants, escoles, residències, supermercats i centres privats.

Creiem en fomentar el producte de la terra i per això comptem amb hivernacles a Rosselló (Lleida), on les temperatures durant el període d’estiu són ideals per a la collita d’un tomàquet rosa de qualitat.

Qualitat i frescor garantits

A Fruitolle, ens comprometem a oferir productes frescos i d’alta qualitat als nostres clients. Treballem estretament amb agricultors locals i seleccionem cuidadosament cada fruita i verdura que arriba a les nostres instal·lacions.

El nostre equip d’experts en agricultura supervisa totes les etapes del procés, des del conreu fins a la collita i l’empaquetatge, per assegurar-nos que els nostres productes conservin la seva frescor i sabor natural.

A més a més, comptem amb sistemes de transport i emmagatzematge adequats per garantir que els productes arribin al seu destí en òptimes condicions.

Varietat de productes frescos

A Fruitolle, oferim una àmplia varietat de fruites i verdures fresques per satisfer els gustos i les necessitats dels nostres clients. Des de pomes i peres fins a pastanagues i enciams, tenim tot el que necessites per a una alimentació saludable i equilibrada. També treballem amb productes de temporada, la qual cosa ens permet oferir fruites i verdures fresques i delicioses durant tot l’any. El nostre compromís amb la qualitat i la frescor ens ha convertit en el proveïdor preferit de molts restaurants i supermercats de la zona.

Sostenibilitat i compromís ambiental

A Fruitolle, ens preocupa el medi ambient i ens esforcem per ser una empresa sostenible. Fem servir pràctiques agrícoles responsables que minimitzen l’impacte en l’ecosistema i promovem l’ús de tècniques de conreu respectuoses amb el medi ambient.

També treballem estretament amb agricultors locals, donant suport a l’economia local i promocionant l’agricultura sostenible a la nostra regió.

Servei al client excepcional

A Fruitolle, ens enorgulleix oferir un servei al client excepcional. El nostre equip està sempre disposat a ajudar-te i respondre a totes les teves preguntes i necessitats. A més a més, ens adaptem als requisits de cada client, oferint opcions d’empaquetatge personalitzades i entregues regulars per garantir que sempre tinguis accés a productes frescos i de qualitat.

Conclusió: A Fruitolle, estem compromesos a apropar la fruita i la verdura de qualitat a tots els nostres clients. El nostre enfocament en la qualitat, frescor i sostenibilitat ens ha convertit en el proveïdor preferit a la zona.

Si busques productes frescos i deliciosos, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te a satisfer les teves necessitats de fruites i verdures.

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Últimes entrades