Logo Fruitolle
Carabassó

Els carabassons, també coneguts com a calabacins, són un aliment saludable i versàtil que ofereix una sèrie de beneficis per a la salut. Aquí tens algunes de les seves propietats positives:

  1. Baix Contingut Calòric: Els carabassons són baixos en calories, fet que els converteix en una elecció saludable per a aquelles persones que segueixen una dieta amb restricció calòrica o que estan intentant mantenir o perdre pes.

  2. Rics en Nutrients: Malgrat el seu baix contingut calòric, els carabassons són una bona font de vitamines i minerals, com la vitamina C, la vitamina A, el potassi i el folat. Aquests nutrients són essencials per a diferents funcions del cos, com el suport del sistema immunitari, la salut ocular i la funció cardiovascular.

  3. Alta Quantitat d’Aigua i Fibra: El contingut d’aigua i fibra dels carabassons els converteix en una elecció hidratant i beneficiosa per a la salut digestiva. La fibra ajuda a mantenir la regularitat intestinal i pot contribuir a la prevenció de problemes com la constipació.

  4. Antioxidants: Els carabassons contenen antioxidants, com la vitamina C i altres compostos, que ajuden a combatre els radicals lliures al cos. Aquests radicals lliures poden causar estrès oxidatiu, que està vinculat al desenvolupament de diverses malalties cròniques.

  5. Promoció de la Salut Cardiovascular: Els aliments rics en potassi, com els carabassons, poden ajudar a mantenir la pressió arterial en nivells saludables, contribuint a la salut cardiovascular.